Zanger

Jaap solo kerkAl vele jaren ben ik actief in de muziek in Noord Holland als zanger en musicalspeler. Onlangs heb ik en liedjesprogramma samengesteld met Liedjes van toen en nu, nostalgische liedjes, vrolijke liedjes, bekende maar misschien ook een paar minder bekende liedjes. Elk liedje vertelt een verhaal of roept een beeld op, zo open ik mijn liedjesprogramma en tussendoor vertel ik een verhaal of een gedichtje van bijvoorbeeld Toon Hermans of West-Fries versje afgewisseld met een persoonlijk verhaal of een sketch.  programma duurt ongeveer 2x 3 kwartier maar kan op verzoek aangepast worden.  de kosten bedragen 125 euro plus reiskosten.

 

 

Ook heb ik een kerstprogramma , dan zal ik mijn repertoire aanpassen en aanvullen met kerstmuziek.  en ook hier weer gepresenteerd met de nodige verhalen e.d.  Mijn programma duurt ongeveer 2x drie kwartier, maar kan op verzoek aangepast worden. Ik zing mijn muziek met behulp van begeleidingsbanden en eigen installatie. kosten voor een kerstoptreden bedragen 150 euro plus reiskosten

bij al mijn zangactiviteiten heb ik als uitgangspunt  een positief optreden te verzorgen en iedereen met een glimlach huiswaarts te laten gaan.

Een kleine impressie: mp3 Zo heerlijk rustig             mp3 Laat me          mp3 Liefs uit Londen mp3 Geef mij nu je angst       mp3 Het dorp        mp3 Samen zijn                                                                                                                        

        

  mijn CV

Ik ben op mijn 18 begonnen met zingen in de band Primitive Art in Hoorn. Na een aantal jaren heb ik mijn eerste zanglessen gekregen bij Ad Kooymans uit Oostwoud, zelf professioneel zanger van beroep.  Ondertussen had ik de nodige ervaring opgedaan als zanger en speler bij Operette en musical verenigingen in Noord Holland. Bij Eva Scholtens uit Amsterdam heb ik intussen een gedegen zangopleiding gevolgd en dat resulteerde in een aantal mooie musicalrollen bij de stichting Sondheim in Amsterdam, zoals in Closer than ever, Company, A little night music en Putting it together. Ik heb ook mee mogen doen aan Una Voce Particolare van de Tros. En ben ik vijf jaar lid geweest van Close Harmony koor Close Up uit Alkmaar.
Na vele rollen in musicals en als solist bij koren ben ik momenteel actief als zanger bij Zanggroep PUUR!, treed ik op met mijn soloprogramma’s.

Zanger, performer, zangcoach